Onderhoud en Renovaties

Style Parket

Laan van Nieuw Oost Indië 88
2593BW Den Haag

Style Parket

Spotrepair

Een vloer is een investering die je jarenlang plezier op moet leveren. Het is dan ook vervelend als er schade aan de vloer ontstaat op een bepaalde plek. Of het nou gaat om een houten vloer, laminaat-, parket- of PVC-vloer, Houten Vloeren Paleis heeft de oplossing: ParketGroep Spotrepair.

Gecertificeerd herstelmanager

Soms valt er iets of heeft u een kras in uw vloer. Zonde, want uw oog valt er steeds op en het gaat irriteren. Laat het niet zover komen en maak een afspraak met de dichtstbijzijnde herstelmanager van de ParketGroep. Wij repareren de plek direct. Vaak kunt u dit nog declareren bij uw verzekering ook.

De leden van de ParketGroep zijn gecertificeerd herstelmanager. Onze specialisten zijn ervaren in het afhandelen van schadegevallen en kunnen uw vloer snel en vakkundig repareren. Dit doen zij vaak in opdracht van verzekeraars, plaatselijk en met behulp van speciale herstelproducten.

Voordelen Spotrepair

Heeft u een specifiek probleem rond harde oppervlakken, wij leveren u de oplossing. Snel en vakkundig. Een beschadiging aan uw laminaat of parket? Wacht niet en maak een afspraak!

Voordelen Spotrepair :

-  Altijd dezelfde dag klaar
-  Goedkoper dan schadeherstel
-  Betrouwbaar en gecertificeerd
-  Snel en vakkundig

Schadeformulier

Wij zijn graag bereid om uw schade aan uw laminaat, houten vloer, parket of PVC vloer goed, snel en voordelig te verhelpen. Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn vragen we u om de onderstaande velden volledig in te vullen. Het bijvoegen van beeldmateriaal is niet noodzakelijk maar het helpt om te bepalen welke reparatiemethode wij zullen toepassen en hoeveel tijd hiermee gemoeid is.

"ParketGroep is de specialist in de reparatie van uw parket-, laminaat-, PVC- of houten vloer!"