Over ons

Style Parket

Laan van Nieuw Oost Indië 88
2593BW Den Haag

Style Parket

ParketGroep Nederland

ParketGroep Nederland is een collectief van ruim 25 parketspeciaalzaken, verdeeld over Nederland.  

In elke ParketGroep Nederland-winkel treft u een zeer uitgebreid en actueel assortiment harde vloerbedekking. Wij werken samen met diverse leveranciers, alle specialist op hun gebied. Door onze gezamenlijke inkoop kunnen wij u uitstekende condities bieden.

ParketGroep Nederland-leden zijn gepassioneerd over vloeren. Ze bezoeken beurzen en volgen ontwikkelingen en trends in de markt. U treft daarom in onze winkels vloeren aan die passen bij de laatste trends op interieurgebied. 

Bent u op zoek naar een vloer? Dan heeft u vast een aantal vragen. Bijvoorbeeld of de vloer wel bij uw interieur past? Welke kleur, houtsoort of patroon u het beste kunt kiezen? Is de vloer geschikt voor uw specifieke (gezins)situatie? Allemaal vragen waar onze vloerspecialisten u graag mee helpen. Of uw stijl nu klassiek is of modern, landelijk of industrieel, bij ons slaagt u zeker.

De vloerencollecties van de ParketGroep Nederland

Wij hebben een exclusieve huiscollectie – de ‘Nederland-collectie’. Deze collectie bestaat uit houten vloeren, semi-traditionele vloeren, laminaatvloeren en pvc-vloeren.

De ‘Nederland-collectie’ is typisch Nederlands. Iedere vloer heeft eigen onderscheidende karakteristieken en een eigen uitstraling. Bij de houten vloeren bijvoorbeeld kunt u kiezen van naturel tot wit en van gerookt tot licht verouderd. Met Europees eikenhout als basis en verschillende behandeling- en afwerkvarianten. De patronen zijn helemaal van deze tijd en passen perfect bij de actuele woontrends.

De afwerking met hardwaxolie maakt de vloeren bijzonder onderhoudsvriendelijk. De vloeren uit de ‘Nederland-collectie’ zijn geschikt voor vloerverwarming en in elke ruimte toepasbaar. Vraag bij uw parketspecialist naar de huiscollectie van ParketGroep: de ‘Nederland-collectie’. Het mooiste van Nederland, bij u op de vloer!

Deze prachtige collectie kunt u ook online bestellen via onze webwinkel.

Naast de ‘Nederland Collectie’ heeft elke aangesloten winkel een ruim assortiment parketvloeren, plankenvloeren, patroonvloeren, laminaatvloeren, pvc-vloeren et cetera. Wij hebben vloeren voor elke ruimte in huis, maar ook voor de zakelijke markt hebben wij een grote keuze. Kantoren, winkels en zelfs musea wisten de weg naar ParketGroep Nederland al te vinden.

Persoonlijk advies afgestemd op uw woonsituatie

Onze ervaren parketadviseurs kunnen u precies vertellen wat de beste vloer voor uw situatie is. Zo zullen wij u vragen waar de vloer komt te liggen. Voor een slaapkamer zijn de wensen en eisen vaak anders dan voor een keuken of woonkamer. Ook kan het zijn dat u rekening moet houden met regels van de VvE aangaande geluidsreductie. Of wat dacht u van de mogelijkheden van houten vloeren bij vloerverwarming? Afhankelijk van uw wensen geven wij u graag advies. 

Nadat u een keuze heeft gemaakt komen wij bij u thuis de vloer inmeten en de situatie beoordelen. Is de ondervloer vlak genoeg, is het niet te vochtig, kunnen de deuren straks nog open en dicht? Daarna wordt de vloer definitief in bestelling genomen en plannen we samen met u een datum voor het plaatsen.

Om uw vloer lang mooi te houden is het juiste onderhoud heel belangrijk. Wij adviseren u graag hoe u uw vloer het beste kunt onderhouden. De onderhoudsmiddelen die nodig zijn kunt u bestellen via de webshop of afhalen bij ons in de winkel.

Wij bieden u graag zekerheid

ParketGroep Nederland weet dat het aankopen van een vloer niet iets is wat u dagelijks doet. Daarom vinden wij het uitermate belangrijk dat we u een kwaliteitsvloer leveren voor een eerlijke prijs. Wij zijn aangesloten bij de InRetail. In onze voorwaarden zijn alle regels opgenomen die voor u van belang zijn als u bij ons iets koopt. Bijvoorbeeld over betaling, levertijd, vervoer en garantie. Voor u betekent dit extra zekerheid.