Vloeren

Style Parket

Laan van Nieuw Oost Indië 88
2593BW Den Haag

Style Parket

Laminaat

Laminaat is opgebouwd uit een mdf/hdf vezel met daarop een foto of print, van een houtsoort of plavuizen uiterlijk, geperst. Op de foto wordt daarna de beschermlaag (slijtlaag) aangebracht.

De laag bestaat uit melamine, een harde en slijtvaste transparante kunststof. De hoeveelheid melamine geeft aan hoe slijtvast de laminaat is. Om te bepalen hoe goed ‘ een laminaatvloer is heeft men normen ingevoerd. Deze normen of klasse indeling, kunt u herkennen aan de W-waardes.Hoe hoger de W-waarde hoe beter de vloer en hoe langer de levensduur.

Welke W-waarde in welke ruimte?

w-23 – Intensief woongebruik zoals bv. woonkamer, slaapkamers en zolder
w-31 – Licht commercieel gebruik zoals bv. hotelkamer, kantoor. Ook geschikt voor woonkamer, keuken, hal en appartement
w-32 – Gemiddeld commercieel gebruik zoals bv. kantoor, entree winkels. Ook geschikt voor woonkamer, keuken, hal en appartement
w-33 – Intensief commercieel gebruik zoals bv. drukke kantoren en winkels.

Laminaat is verkrijgbaar in veel soorten en maten. Van een 3 strook versie tot planken met of zonder v-groef en structuur, ook in het tegel motief is er een ruime keuze. Tegenwoordig is het betere laminaat bijna niet meer van echt te onderscheiden. Onze collectie laminaat is verdeeld in verschillende prijsklasses; u heeft al een prachtige, hoog kwalitatieve laminaatvloer vanaf € 14.95 pm2. Kom gerust eens kijken naar onze collectie.

Makkelijk

Verder is de vloer erg makkelijk in onderhoud door de harde slijtlaag welke geen vuil op neemt. Dus meer dan de vloer stofzuigen en vochtig afnemen met een laminaatreiniger is er niet nodig. Tip: gebruik hiervoor de Parketgroep laminaatreiniger!