5/5

Laminaat

Inmiddels niet meer van echt te onderscheiden, waterdicht en oersterk. Garant voor jarenlang woonplezier.

Wat is laminaat?

Laminaat is opgebouwd uit een mdf/hdf vezel waarop een print van een houtsoort of plavuizen uiterlijk wordt geperst. Op de foto wordt daarna de beschermlaag (slijtlaag) aangebracht. De laag bestaat uit melamine, een harde en slijtvaste transparante kunststof. De hoeveelheid melamine geeft aan hoe slijtvast de laminaat is.
Laminaat is verkrijgbaar in vele soorten, maten en prijsklassen. Style Parket Den Haag heeft laminaat van zowel Quick Step als Beautyfloor in het assortiment. Met deze merken bent u verzekerd van een uitstekende kwaliteit laminaat en er is genoeg variatie. 

Verder is de vloer erg makkelijk in onderhoud door de harde slijtlaag welke geen vuil op neemt. Dus meer dan de vloer stofzuigen en vochtig afnemen met een laminaatreiniger is er niet nodig.

Quick Step

Quick Step is een van de bekendste merken onder laminaat fabrikanten. Ze staan voor zeer hoogwaardige producten met een enorme variatie in afmetingen en dessins. De vloeren zijn zeer natuurgetrouw, kras-en vlekbestendig en 100% waterdicht. Naast de brede, lange delen met 3D-print in een houtmotief, vind je bij Quick Step ook tegelmotieven of patronen. Bovendien denkt Quick-Step continu na over duurzame oplossingen. Daarom is in veel fabrieken waar dit laminaat geproduceerd wordt, houtafval de belangrijkste energiebron. Kijk voor de volledige collectie op https://www.quick-step.nl/

Parketgroep Nederland

De laminaat collectie van de Parket Groep Nederland is een unieke collectie laminaatvloeren. De 3 verschillende series leveren elk een eigen sfeer. Van standaard breedtes zonder vellingkant, tot extra brede delen voorzien van realistische houtstructuur.Alle vloeren binnen deze collectie zijn daarnaast volledig waterbestendig! Een laminaat vloer in je keuken, badkamer of toiletruimte is dus geen enkel probleem. Met het Uniclic® systeem zijn ook deze vloeren heel gemakkelijk te plaatsen. 

Vragen over onze collectie?

Neem dan contact met ons op of kom langs in de winkel!