5/5

Overig

Randafwerking, vloerbescherming, traprenovatie of wilt u liever zelf aan de slag? Het kan bij ons allemaal.

Denk aan de afwerking

Als u een nieuwe vloer aanschaft, wilt u natuurlijk dat alles netjes wordt afgewerkt. Wij helpen u graag van A tot Z. Denk hierbij aan de randafwerking zoals plinten, deklijsten, dorpels en profielen. Maar vergeet ook geen goede bescherming voor uw vloer zoals speciale beschermdoppen voor onder uw stoel- en tafelpoten. Een schoonloopmat beschermt uw nieuwe vloer tegen de inloop van zand, vuil en nattigheid. Ook leveren wij bijpassende roosters voor uw convectorput.

Traprenovatie

Met onze speciale traprenovatie producten toveren wij uw oude trap binnen 1 á 2 dagen om tot een echte eyecatcher in uw huis. Dit kan zowel met hout als laminaat.

De mogelijkheden met houten renovatie panelen zijn bijna oneindig, en onze speciale laminaat overzet panelen zijn beren sterk. De vele mogelijkheden kunnen indien gewenst gecombineerd worden met sfeervolle verlichting. Uiteraard wordt alles door een vakkundig specialist geplaatst.

Wij bespreken graag de mogelijkheden met u bij ons in de winkel.

 

Zelf aan de slag?

Bent u van plan om zelf uw vloer te gaan renoveren of onderhouden? Wij verhuren verschillende machines en bijbehorende materialen om dit te kunnen doen. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Wilt u uw vloer (laten) vervangen of renoveren, maar heeft u geen idee waar u uw meubels kwijt moet? Geef dit tijdig aan en wij kunnen voor u een cocon opslagsysteem bestellen. Hiermee kunt u vrijwel al uw meubels waterdicht afsluiten en dus tijdelijk in de tuin of op het balkon opslaan. Kijk voor meer informatie eens op http://www.coconshop.eu/nl

Vragen over onze collectie?

Neem dan contact met ons op of kom langs in de winkel!