5/5

Over ons

Al sinds 2005 is Style Parket Den Haag de specialist op het gebied van traditionele houten vloeren en renovaties.

Al meer dan 40 jaar een begrip in Den Haag
Eigen gespecialiseerde vloerleggers
Zekerheid in alle opzichten

Wie zijn wij

In 2005 nam Frans Kuijpers de winkel over van het toen nog uit meerdere filialen bestaande Style Parket en ging als enige winkel verder onder de naam Style Parket Den Haag. De winkel aan de Laan van Nieuw Oost Indië is voor velen herkenbaar aan de etalage met de geweldige, op schaal gemaakte, houten motor. 

 

In onze showroom vind je een uitgebreide collectie aan hout en laminaat. Zowel traditionele vloeren als moderne duoplanken zijn in vele soorten en maten bij ons te vinden. Onder het genot van een kopje koffie laten we u graag onze collecties zien, waarbij wij u adviseren in uw keuze en de verschillende mogelijkheden met u bespreken.

 

Of het nu gaat om het installeren van een nieuwe vloer, het renoveren van een bestaande vloer of het herstellen van een schade; het kan bij ons allemaal. Style Parket Den Haag werkt met eigen vloerleggers die hierin gespecialiseerd zijn. De winkel wordt grotendeels bemand door dochter Diana, waarbij zij ook verantwoordelijk is voor alle administratieve zaken zoals offertes en planning. Frans houdt zich voornamelijk bezig met de afspraken bij de klant thuis. Hij verzorgt het inmeten, de voorcontroles en geeft advies bij het maken van uw keuze. Indien nodig, helpt Frans ook mee op de vloer.

Wij bieden zekerheid

Style Parket Den Haag is een CBW-erkende  winkel en aangesloten bij branchevereniging In Retail, waardoor u altijd zeker bent van uw aankoop. Zo doen wij niet aan aanbetalingen, staan wij garant voor goede producten en diensten en kunt u in het geval van een klacht gebruik maken van een onpartijdige geschillencommissie. 

 

Ook zijn wij aangesloten bij de Parketgroep Nederland, een collectief met meerdere winkels verspreid over heel Nederland. Door bepaalde producten gezamenlijk in te kopen, kunnen wij u deze aanbieden tegen gunstige condities. Verder heeft de PGN een eigen onderhoudslijn ontwikkeld, welke wij in de winkel verkopen.

 

Daarnaast is Style Parket Den Haag lid van Parket en Vloerverwarming, een informatiecentrum waar u alles kunt vinden over parket op vloerverwarming. Als lid volgen wij diverse trainingen waardoor u kunt rekenen op goede voorlichting en een doordacht advies over parket en vloerverwarming.

 

Vragen over onze collectie?

Neem dan contact met ons op of kom langs in de winkel!