5/5

Renovatie

Maak van uw oude vloer weer een nieuwe en ga voor een hele andere uitstraling.

Werk voor een vakman

Haal je een muurtje weg of ga je een stuk bijbouwen? Heeft u een woning gekocht met een houten vloer maar wilt u een andere uitstraling? Of is uw bestaande vloer simpelweg aan een opknapbeurt toe? Het kan bij ons allemaal.

In veel gevallen kan een vloer gerepareerd, aangeheeld of doorgelegd worden. Hierna wordt de gehele vloer geschuurd en van een nieuwe afwerklaag voorzien, zodat alles weer één geheel wordt. Oude krassen, deukjes, vlekken en vervuiling worden hiermee verwijderd en indien gewenst, kan er in veel gevallen voor een andere uitstraling worden gekozen. 

Een renovatie is vaak niet zelf te doen. Toch is het in de meeste gevallen zonde om de bestaande vloer te vervangen. De juiste vakman is dan essentieel. Onze specialisten werken met de beste machines (die nagenoeg stofvrij schuren) en afwerkingsproducten en maken van uw oude vloer weer een prachtige nieuwe. 

Onze werkwijze

Afspraak maken

Nadat u contact met ons heeft opgenomen, komen we bij u langs om de vloer te zien, in te meten en te bepalen wat er moet gebeuren.

placeholder.png
Afspraak maken

Nadat u contact met ons heeft opgenomen, komen we bij u langs om de vloer te zien, in te meten en te bepalen wat er moet gebeuren.

placeholder.png
Offerte

Nadat we bij u langs zijn geweest om alles op te nemen, ontvangt u van ons per e-mail een vrijblijvende offerte waarin u precies gaat zien wat de kosten e.d. zullen zijn.

placeholder.png
Aanhelen/Repareren

Nadat u de offerte heeft goedgekeurd en wij de werkzaamheden hebben ingepland, starten wij (indien van toepassing) met het aanhelen of repareren van de bestaande vloer.

placeholder.png
Schuren en afwerken

Hierna wordt de gehele vloer grondig geschuurd en gepolijst. Tenslotte wordt de vloer afgewerkt met een nieuwe 2K-olie of lak.

placeholder.png
Onderhoudsadvies

Nadat alle werkzaamheden zijn afgerond, vertellen wij u graag hoe u de vloer het beste kunt onderhouden. De onderhoudsproducten kunt u bij ons in te winkel kopen.

Vragen over onze collectie?

Neem dan contact met ons op of kom langs in de winkel!