Over ons

Style Parket

Laan van Nieuw Oost Indië 88
2593BW Den Haag

Style Parket

Over ons

Frans Kuijpers is altijd al ondernemer geweest en heeft voorheen 6 jaar bij Bruynzeel parket gewerkt. In 2006 nam hij de bestaande winkel Style Parket over.

De winkel bevindt zich aan de rand van het centrum waardoor de winkel goed bereikbaar is en de klanten makkelijk kunnen parkeren. Frans is tevens bestuurslid van de Parketgroep Nederland.

Style Parket Den Haag: al meer dan 40 jaar een begrip in Den Haag en wijde omgeving

Frans heeft niet te klagen over zijn klantenkring. In Den Haag staan van oudsher veel herenhuizen en kamer-en-suite woningen met prachtige tapisvloeren. In deze woningen onderhoudt Style Parket de vloeren. En natuurlijk worden oude vloeren vervangen door modernere (tapis)vloeren. Style Parket is daardoor ook een specialist als het gaat over visgraatvloeren. 

Eigen legteam

In totaal zijn er 2 gediplomeerde parketteurs in dienst bij Frans. Indien nodig springt Frans ook bij met het legwerk. Dit vindt Frans belangrijk, omdat je dan weet wat er gebeurt op de werkvloer. De winkel wordt voornamelijk bemand door dochter Diana, waarbij Diana tevens verantwoordelijk is voor de planning, administratie en het beheer van de website/social media.

Helemaal op hout gericht

Veel parketspeciaalzaken verkopen ook allerlei andere vloeren, maar bij Style Parket draait het voornamelijk om hout. U vindt hier een uitgebreid assortiment parket, lamelparket en laminaat. In de winkel wordt middels overzichtelijk gepresenteerde monsterborden ons assortiment getoond. Ook voor onderhoud en renovatie bent u bij Style Parket aan het goede adres.